بصیرت بسیجی

سیاسی و فرهنگی

بصیرت بسیجی

سیاسی و فرهنگی

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
روزگاری بود در سال های نه چندان دور.. خانواده ها خوب و خوش با هم در کنار هم زندگی می کردند. گاه چندین خانواده در یک خانه با هم به سر می  بردند و از با هم بودن خوشی و لذّت زندگی را حسّ می کردند.  این با هم بودن مزایای زیادی به همراه داشت: تمام امور خانه با کمک و مشارکت اعضا انجام میشد و سختی و فشار آن به چشم نمی آمد، بلکه برعکس، سختی ها تبدیل به شیرینی می شد. زنان دست به دست هم می دادند و در امر پخت غذا و امور مربوط به خانه داری با هم کار می کردند بگو و بخند و شوخی ها و نقل تجربیات و همه چیز .. دختران در کنار مادران درس زندگی می آموختند و بزرگ می شدند. و پسران پا به پای پدران سخت کوش و پرتلاش کار می کردند و رسم  و راه زندگی را عملاً آموزش می دیدند.
بچه ها نگاهشان به نگاه محبّت آمیز پدر و مادرشان بود و کم و کاستی در بین نبود. اگر هم کاستی بود، چندان به چشم بزرگ نمی آمد چرا که با هم بودند: در رنج ها و شادی ها، مشکلات و خوشی ها و همه چیز.
صبحگاهان آفتاب طلوع نکرده مردان خانه بیرون می زدند و دنبال کسب روزی حلال بودند.. از آن سو زن خانه بعد از رسیدگی به امو.ر فرزندان، مشغول پخت و پز می شد و هنگام ظهر بقچه محتوی نان و غذا را به سر می گذاشت و به مزرعه می برد..
عصرگاهانپدر خسته از کار روزانه به خانه بازمی گشت و تازه بازی ها و شوخی ها شروع می شد..
 
چه  روزگاری بود.. آن رزوگاران
آری، اینچنین بودندو روزگاری این چنین خوش بود و خبری از غم و غصه و مشکلات امروزی که ناشی از مدرنیسم و امرروزی شدن است، نبود..همه ملتها حسرت زندگی ایرانی را می خوردند و انگشت به دهان ما بودند.. اما اکنون به دلیل تکنولوژی افسارگسیخته خانواده ها از هم جدا شدند و روزها می گذرد و کسی از حال دیگری خبر ندارد..
خانواده ها، از بچه های دو سه ساله گرفته تا کودک و نوجوان و جوان ، حتی خود مادر و پدر سر در گوشی های آخرین مدل فرو برده و چت هایشان را چک می کنند و صفحه نقره ای موبایل را بالا و پایین می کشند..
در سکوت کامل.. و این یک مرگ تدریجی است برای خانواده ایرانی..
موبایل نباشد، برنامه های ماهواره ای جایگزین همه امور زندگی شده و سررشته زندگی خانواده را به دست گرفته و به هر جا که بخواهد بی مهار و لجام می  برد به هر سو که بخواهد. کنترل خانواده در دست شبکه های ویرانگر ماهواره ای افتاده و این است که آمار طلاق بالا رفته، آمار ازدواج پایین و پایین تر آمده و خیانت همسران و مشکلات و ناهنجاری های اجتماعی فرزندان که همه ناشی از عدم توجه به اصل سبک زندگی اصیل اسلامی و ایرانی است..
گذشته از آسیب های خانوادگی ناشی از ماهواره و شبکه های موبایلی، باید مضراتی که باعث ه خطر افتادن سلامت جامعه می شود را نیز از نظر دور نداریم. عجله و شتاب و استرس و اضطراب بچه ها، مشکلات بینایی و شنوایی و همچنین داخلی از جمله مشکلات جسمی است که ناشی از نگاه کردن مداوم به صفحه موبایل مدت ساعات طولانی حتی در زمان خواب و استراحت- است.
 گوش ندادن به حرف بزرگترها و خود مختاری و فردیت گرایی فرزندان، زندگی تک بعدی، افت تحصیلی و تنبلی و کم تحرکی از دیگر مشکلاتی است که دجالواره (ماهواره) و موبایل برای خانواده ها پدید آورده است!
در کنار همه اینها، نباید از تاثیرگذاری ضد دینی و دین زدایی این وسایل همچون تمایل به خودنمایی و فساد و بی  بندو باری و غفلت کرد و این امور مهمترین آسیب های ماهواره و موبایل است.

تصاویر گویای همه چیز است...






  • فاطمه محمدی
  • ۰
  • ۰

زکات علم نشر آن است.

  • فاطمه محمدی
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • فاطمه محمدی
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • فاطمه محمدی